måndag, oktober 20, 2008

Ingen uppkoppling på en dag eller två...

Tro inte att jag försvunnit för gott, men nu ska vi in i Kwazulu Natal och till en misssionsstation ute i ingenting. Jag tror inte det finns internet där. Men jag återkommer när vi kommer till Durban. (Det är på Östkusten, då ska jag bada i havet. Om det inte är hajvarning..)

Over and out!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju GULD med internet - men vi får väl stå ett par dagar i väntan på äventyret fortsättningen.

Kan bara meddela att på Baldergatan bor det en råtta under diskbänken (fällan är gillrad)och att jag kastade ut en rejäl spindel igår... Även här har vi naturupplevelser! :) Ha det nu så gott!

Anonym sa...

Inte kan jag sktyta med vackra elefanter i trädgården, men jag har en igelkott under trappan!!!
Charlotte

Fredrik sa...

Håkan!
Härligt att följa ditt äventyr. Får lite flashbacks från gamla hederliga missionsmöten där exotiska missionärer visar bilder från Afrika... Blir väl ännu mer på det spåret efter besök på missionsstation.

Allt gott!

Kumlapastorn Fredrik Lignell

The Hawk sa...

Hej alla glada "kommenterare"!

Katarina: Det där låter hemskt...

Charlotte: Den som väntar på nåt gott väntar alltid på en igelkott!

Fredrik: Var så säker, igår var jag på liten gudstjänst hos fader Ignatius i Swaziland. Förutom att jag grät en skvätt när det sjöngs så höll han en mycket spännande predikan där han ledde i bevis att Jesus älskar människan mer än tvåtusen grisar. (Var det ur Markus kanske?) Jag förstod ju allegorin, men då kändes det hela ändå plötsligt väldigt mycket "Afrika"...

Allt gott till dig också!