tisdag, oktober 07, 2008

Härligt med konst!!!




Fick hem tavlorna jag köpt av Mattias i går, jag är så nöjd, vardagsrummet blev plötsligen mer livfullt. Nu fattas det bara gardiner, men jag fick med mig Linda till IKEA i söndags och vi hittade ett par riktigt snygga som nog ska passa. Any day now, anyday, I will be released...

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Håkan!
Det ser bra ut. Själv är jag hopplöst väck när det gäller konst. Måste erkänna att det t.o.m. kan bli någon IKEA-plansch då och då.
Tydligt att du lagt ribban högre än så. Snyggt, tycker jag - vad det nu är värt när man inget vet...

Fredrik

The Hawk sa...

Hej Fredrik,

ingen slår mig i konstomedvetenhet, jag "kan" absolut ingenting. Det jag kände var att jag inte ville bo i ett nyrenoverat "IKEA-hus" rakt igenom, och att ett sätt att i alla fall få in lite personlig prägel var att inte hänga upp (för många) planscher på väggarna. (Annars har ju IKEA massor av snygga sådana också, fattas bara annat.)

Mattias K som målat känner jag genom Elin K som jobbar på Stene, jag kunde tänka mig att han var bekant för dig också, han målade till exempel "live" på frizon-festivalen på sensommaren.

I vilket fall som helst, jag gillar det han gör, jättemycket, men det är rent intuitivt, inte för att jag "vet något om konst".

Äh, jag vet inte, det är väl som med musik antar jag, en del går till hjärtat, annat spårlöst förbi...