onsdag, december 24, 2008

23:30, the party is over...

Vet inte om det var så mycket till party förresten, men julmat fick vi i oss och lilla nubben och tomten (den röda tomten, den snälla, inte den gröna elaka som säger "ful jul") kom och presenter överöstes främst barn men även vuxna. Jag tror de flesta fick vad de förtjänade.

Själv hade jag redan fått en "peng" av mamma att handla mig något för och det blev något så orginellt som en diapositivscanner... Jag har kartonger med gamla diabilder stående och det är en bildskatt som nästan aldrig blir kikad på, så nu får jag sätta igång och digitalisera den. Har prövat lite grann och det är många minnen som dyker upp när man kikar på de där gamla bilderna... För tillfället är jag på Sri Lanka för så där 20 år sedan... Men det är ett pillergöra så det kommer att ta tid.

Barnen var nöjda med sina klappar, Agnes närmast överväldigad av en rosa i-pod nano. Den var henne väl unnad. Hoppas hon håller ordning på den bara.

Nu ska jag slänga mig i julbadet, det tappas för fullt därute i badrummet. Dagen till ära har jag slängt i en gigantisk lavendelfizzer som jag förärades i julklapp av mina barn. Så i morgon kommer jag att gå runt och lukta gammal fag-hag. (Eller nåt...)

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Tur att du skrev Fag Hag, så där lite lagom ironiskt, he he! Lavendel är ju doften man brukar ha i garderoben. Folk kan ju tro att du kommit ur den.
God fortsättning på dig.Tusen tack för tomtebesöket! Lika proffsigt som din far sköter det uppdraget.

The Hawk sa...

Hej Ingela,

ja jag vet inte... Some of my best friends are gay och så vidare... Dock visste jag uppenbarligen inte riktigt vad jag skrev för nu har jag fått lära mig att fag hag betyder "hetersoxuell kvinna som umgås med homosexuella män". Fag hog kanske?

Det var bara trevligt att vara tomte hos er, och dessutom tur att du önskade en sång som jag dessutom kunde. Jag läste i din blog att det blev lite körigt med glöggen. Nu får jag fortsätta kolla in den.

H.