tisdag, januari 11, 2011

Ny vecka, nya friska tag...

Körde ungarna till skolan och fortsatte sedan till Stene, jobbade där till framåt elva och körde sedan till Kumla vc för lite nya pkk-prover. (Det heter det nog inte egentligen, men strunt samma, en gång i veckan ska blodets tjocklek kollas av mot medicineringen, så kan det bli något piller mer eller mindre efteråt sedan. När det provet sett bra ut under ett antal veckor, det har det nu, kan man bli föremål för den efterlängtade elkonverteringen. På fredag är det dags att få sig en kyss.)

Lunch med Linda sedan och en timmas vila innan det var dags att träffa lärarna på Stene på konferens. Jätteroligt att se alla tillsammans igen, kändes lite "halvnytt", eftersom det fanns en del nya ansikten i grupperingen.

Så iväg för att hämta Tuva. Stora lilla Agnes var vid Karlskoga folkhögskola för att repa på en jättespelning som ska genomföras i Lindesberg i Mars, 250 ungdomar i orekstern, Lina Hedlund och han lillbrorsan Fakir med glugg mellan tänderna och krulligt hår, heter han Nassem kanske... Ska bli kul att få se. Tuva hade blommor med till mig, hon var mycket hemlighetsfull, men det var födelsedagsblommor från "en dam". Jag funderade och funderade men fick inte svaret innan jag hittade kortet i påsen.

Tack snälla Charlotte för de fina tulpanerna! De värmde verkligen.

4 kommentarer:

Hoffa sa...

Stooort grattis på DIN dag idag Håkan.
Hoppas allt är bra och att du får något kladdigt och gott att njuta till kaffet idag. En princesstårtbit kanske:-)?

Susanne sa...

Jättegrattis Håkan! Du har många grattisar på fejjan också, så du vet. Jag har också skickat ett meddelande till dig där om ett nytt försök med körandet, den här gången med en riktig ledare. Kolla på det. Ha en fin kväll!

FrkLugn sa...

Slirar in i den sena timmen och sjunger "Med en enkel tulipan"! Gratteligrattis Håkan.

The Hawk sa...

Tack kära vänner! Jag är uppmärksammad och hedrad!