onsdag, januari 09, 2008

Se på tusan, Hillary C gick och vann i New Hampshire...

(och Mel C höll på att tappa ut ena tutten ur bh-n på en Spice girls-konsert i går. Många heta nyheter man kan få läsa i Expressen.)

Det var tydligen förvånande att Hillary fixade det, insatta bedömare trodde att han Barracken skulle plocka hem det hela ganska enkelt. Jag ser naturligtvis skillnad på en vit kvinna och en svart man, så vem som är Hillary och vem som är Barrack vet jag, men jag skulle mycket väl kunna förväxla deras valprogram som jag uppfattat dem. Någorlunda liberala liberaler med ganska mycket konservatism i trots det. Båda säger ja till dödsstraff, ingen av dem vill spilla för mycket kraft på homosexuellas rättigheter utan tycker att delstaterna själva får ta hand om det delikata ärendet, bägge kan tänka sig en "allmän sjukförsäkring" och så vidare...

Jag tror att jag kan uppskatta vilken kommande president som helst så länge det är en demokrat, för vad som helst måste väl vara bättre för världen än Bush-regimen, men det är klart, det vore ju coolt med en kvinna på posten. Eller en neger... Äh, jag vet inte. Tur man inte ska rösta.

Inga kommentarer: