söndag, augusti 03, 2008

Där ser man...

Jag tog till stora kniven och fick fram stolarna och skruvade ihop bordet och det blev riktigt trivsamt. Genast mycket nöjdare. Nu ska jag bara göra mig av med den här jäkla bihåleinflammationen också så är jag nog riktigt nöjd sedan...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men jösses människa! Det är NU du måste åka till Åbytorp och handla blommor till nya uteplatsen! Å plantera dem... För att inte tala om dynor och små stämningsfulla lyktor... Bihålorna får du ta hand om under tiden!

Allvarligt! Sätt dig ner och bara sitt ett tag! Jag har läst klart Einhorn och tänker skicka den med tjejerna vilken vecka som helst!
Den var så klart läsvärd! Tack för lånet och hoppas att vi kan fortsätta låna böcker/film mm. av varandra trots att avståndet är liiiitet längre nu!

Kram/Katarina

The Hawk sa...

Hej Katarina, tack för tipset om lyktorna, sådana hade jag fullständigt glömt bort att tänka på. (Däremot höll jag på fullaste allvar på att köpa hem en självlysande trädgårdstomte från Lidl häromdagen. Jag noterade den i ögonvrån och tänkte "en sån ska man nog ha" och höll på att lägga ner den i vagnen. Då förstår du kanske hur utmattad jag varit...

Klart vi håller kontakten, jag kommer inte att vara alldeles osynlig på Baldergatan antar jag och så har vi ju blogen som mötesplats. Så får ni såklart gärna komma och titta hur det blivit när lyktorna kommit på plats. Fylstagatan 26.

Kul att du gillade Einhorn.

kram

H