fredag, mars 06, 2009

Jag mötte Fredrik...

Kul det här med blogvärlden... För något halvår sedan hittade en man som heter Fredrik in hit och fann något han tyckte var värt att kommentera. Jag klickade på hans "presentation" och såg att Fredrik arbetar som pastor i kyrkan som ligger på andra sidan gatan av min arbetsplats, kikade in på hans blog, fann en man som funderar klokt över sin omvärld och kommenterade något tillbaka. Så har vi hållit på ett tag. Världen är liten men ändå inte så liten att vi lyckats springa på varann, inte förrän för någon vecka sedan när Kumla Kommun lånat lokal av kyrkan för en chefsträff och Fredrik var där och hälsade välkommen.

Kul att se att han "fanns i verkligheten" också. I dag möttes vi igen, på ICA Maxi, snabb kontakt; "hur gick det med blandskivan med U2?" "Tack bra, har du hört den senaste?" "Köpte den idag faktiskt..."

Våra barn kommer aldrig att kunna förstå det, men det fanns en tid innan internet också, en tid när det var ännu lite svårare att skapa kontakter med andra människor...

Fredriks blog, för den som vill kika....

1 kommentar:

Fredrik sa...

Håkan!
Kul inlägg, tack för länken. Din iakttagelse är nog helt riktig. En av tonåringarna här hemma utbrast en dag: "Hur kan ni ringa till varandra? Så onaturligt!"
Då känner man sig som en analog medeltidsmänniska.

Allt gott!

Fredrik