söndag, februari 12, 2012

Katterna har fått sin veckopeng indragen på obestämd framtid

Detta sedan de kloat sönder och förstört köksstolarna så till den milda grad att det kändes deprimerande att sitta där och äta. Ingen söndagsströmming blir det heller förrän tidigast till påsk.

Det är inte så lätt att bara byta stolar så där heller, särskilt inte om de inte ska vara stoppade och "klovänliga". Jag kikade lite på IKEA:s och Jysks hemsidor och såg "ostoppade" ekstolar som inte var svindyra på Jysk. Men när vi kom dit och kikade kändes de klena och taniga och det slutade med att vi kom hem med några slags formpressade saker med kromben. Inte särskilt vackra, men sköna att sitta på och jag tror katterna får klorna nedslipade innan de lyckas göra märken i bakeliten (eller vad det nu är för material)...

Agnes och Tuva skruvade, jag hejade på och bar ut kartonger och gamla stolar.

Kikade på någon slags "kidnapparskräckis" med Kjelle Bergqvist när barnen lagt sig. "Försvunnen". Den hade väl några smårysliga ögonblick, men det kändes som jag sett den hundra gånger förr. Fast inte på svenska då. 2 psykopater av 5 kanske.

Dessutom kom rapporterna om Whitney Houstons död under dagen. Jag kan inte påstå att jag hade någon nära relation till hennes musik, men det var ändå en tragisk saga som fick sitt slut. Det kan inte vara lätt att vara superstjärna tänker jag.

Inga kommentarer: