lördag, april 16, 2011

Nattgäster...

Snacka om att man blivit med tonåring... Agnes var inte alls intresserad av att bli upplockad av mig igår, hon skulle hänga på gården, dessutom ha Julia med sig hem efteråt. Så kom det sms. "Kan N också sova?" "Vem är N?" "En kompis bara." "Men räcker det inte med Julia?" "Nä." "Vet hans föräldrar om det då" "Ja då, han har redan frågat." "Okej då."

Halvelva kom de hem, Agnes Julia och N, redan lite trötta och fnitriga men på gott humör. Vi såg en film tillsammans och när jag gick och lade mig vid ett eller så hördes det fortfarande röster från Agnes rum.

De pratade nog halva natten för det var halvt omöjligt att få upp dem på förmiddagen sen...

Vi åt en riktig brakfrukost och när Julia och N försvunnit gjorde vi oss i ordning för att åka åt Marieberg till, vi skulle ha lite blommor till altanen. Mariebergs handelsträdgård hade emellertid stängt när vi kom dit, så det får vi fixa i morgon.

Vi har i alla fall städat altanen och rensat upp i trädgården och det kommer att bli riktigt fint.

Körslaget ikväll, jag är fruktansvärt besviken över att Lisa Miskovskys kör åkte ut, de var ju helt och hållet bäst. Den där fruktansvärt glättige mannen från Katrineholm och hans falskjungande kör kunde ha åkt ut i stället...

Inga kommentarer: