lördag, april 09, 2011

Men Herregud! Vi ska väl inte ha några Black-Hawk-helikoptrar...

Snälla nån, i ett samhälle där vi tvingar cancersjuka människor att gå på arbetspraktik, där vi inte har arbeten till alla och inte heller försörjningsstöd som täcker det mest nödvändiga för dessa arbetslösa, vad i hela friden ska vi med attackhelikoptrar till? Det är ju så dumt så det finns inte. 4.7 miljarder kronor dumt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sluta snacka skit...sosse..Har väl inget med cancerpatienter att göra.....Börja jobba så vi har råd med allt istället...både flyg och sjuka...Allt är så jävligt som man själv styr det till...hmm Fan rent ut om alla satt hemma på rumpan å ska ha pengar hur ska det då se ut?Jag spyr nästan när jag ska upp 05.00 medans andra gnäller...men att gå upp å jobba lönar sig...Fredrik Reinfeldt your the man..

Anonym sa...

Men Håkan, Black Hawk är ingen attackhelikopter, det är en transporthelikopter. Det skall tyckas och suckas, men googla upp lite grundfakta innan man gnäller går tydligen inte.

The Hawk sa...

Sosse? Nä, jag är ju gammkommunist... Eller, nja, knapppast det heller nu längre... Oberoende socialist får jag väl kalla mig.

I vilket fall som helst har jag sett filmen "Black Hawk down", så jag vet precis vad det handlar om. Bomber & Granater, anfäkta & anamma!

Ledsen om jag upprört någon helikopterfreak, men jag tycker i alla fall inte att Sverige har något behov av en massa mördarhelikopeters.

När jag var liten byggde jag flygmodeller. Kan vi inte köpa in lite Spitfires i stället? Eller Me 202?