torsdag, mars 10, 2011

Jag gick på årsmöte med Lärarförbundet.

Det brukar vara en ganska välbesökt tillställning, i år var sannerligen inget undantag, folkets hus var knökfullt. Kanske berodde det till viss del på att det är bistra tider i kommunen, sånt tenderar att hänga ihop, men som sagt, det brukar komma mycket folk alldeles oavsett.

Per H berättade om den nya lärarlegitimationen (hello Janne B, går det ens att stava rätt till) och om hur det ser ut i de lokala löneförhandlingarna. Det kändes underligt att sitta där som skolledare och få informationen av honom, det hade varit trevligare att i alla fall ha ett hum om vad han pratade om innan, men vår sida av förhandlingsbordet har inte sagt ett knyst till oss, och då är det i alla fall vi som ska sätta dessa löner. Inte bra.

Annars blev det rena kramkalaset. Många tidigare arbetskamrater och medarbetare passade på att förhöra sig om läget på sjukdoms/friskhetsfronten och det värmde att inse att det faktiskt finns rätt många som bryr sig om hur man mår och hur det är. Sånt kanske man inte tänker på varje dag annars...

Inga kommentarer: