fredag, januari 08, 2010

Barnen har slocknat, katterna på barnen, det blir väl anmälan för både barn- och djurmisshandel om jag i min tur lägger mig på dem...

...bäst att låta bli, definitivt, även om det ser rätt skönt ut att sova i klunga, Tuva vred oroligt på sig när hon fick en kattnos i ansiktet, men vaknade inte ens...

De här två katthonorna är för sköna, de gör i stort sett allt simultant, fascinerande att se hur de vrider huvuden och rätar svansar i exakt samma ögonblick.

4 kommentarer:

Katarina Soting sa...

Hej,

Jag är så glad att de fick komma till samma hem och att de trivs så bra (och ni med dem). Det var nämligen i min hall som de föddes… de och två bröder och en syster. Varenda en ur den kullen är ett underverk, eftersom samtliga låg helt fel och inte skulle ha överlevt om det inte vore för ett rent mirakel (som det nu gick överlevde alla, en hane och en hona bor kvar hos mig och den andra hanen har också ett nytt hem där han blivit något av en envåldshärskare, hehe). Hade jag bott större och haft bättre råd så hade jag behållit allihop, inklusive mamma Molly, men sex katter i en etta var lite mycket… jag har oroat mig mycket över deras framtid, men nu ser jag att jag inte har någonting alls att oroa mig över vad gäller ”tvillingarna”.

Ha det gott och klappa kissarna från Kattis, fd. matte och lektant.

FrkLugn sa...

Om du tittar i kors så får du fyra katter som gör allt synkroniserat :-)

The Hawk sa...

Hej! Vad kul och spännande att få katternas historia berättad för sig. Tack för att du hörde av dig. Du kan vara lugn, de trivs jättebra här. Jag lägger upp några bilder så du kan se dem.

Vi ska omedelbart klappa!

H

The Hawk sa...

Om jag dessutom vänder glasögonen utochin så kan jag se hur många som helst...