lördag, december 05, 2009

23:00 lördag kväll,







sitter här sådär lagom trött och varm efter ett kvällsbad. Dagen har varit lång känns det som, klockan ringde redan vid sju eftersom Agnes skulle iväg på poolspel med innebandylaget... Tomas B visade medlidande med Tuva och mig och tog med Agnes så vi i alla fall fick vara hemma en stund till. Det är ju kul att vara med och heja på innebandytjejerna, men det blir rätt många timmar man får tillbringa i idrottshallen om de ska spela ett par matcher, så det var ganska skönt att inte behöva åka dit två timmar innan också. Hur det gick? En vunnen, en förlorad, det får väl anses vara okej även om Askersunds ibk tvålade dit dem med 10-1 eller så. Men de såg ut att vara 13 år allihop, i Kumla spelar ju en massa småflickor också, så det var nog inte att undra på...

Efter innebandyn tog vi med oss Hedvig och åkte till Kolja utanför Glanshammar för att gå på Elins julmarknad. Riktigt mysigt och gott fika fick vi också.

Kissarna är riktigt mysiga måste jag säga,det är roligt att se dem leka med varandra och det var nog ingen dum idé att ta två stycken i alla fall. Bajsar i lådan gör de också. Vad mer kan man begära?

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Det var första gången Heddan kom hem med kvalitetssaker från en marknad. Inte en enda taiwanesiskt plastpryttel visades upp. Jag blev både förvånad och glad. Antar att det var bara såldes hederligt hantverk i Kolja.

The Hawk sa...

Du har så alldeles rätt, det är en lite speciell julmarknad, den känns alldeles genuin.