torsdag, augusti 27, 2009

Musarm, kan jag ha fått det?

Jag har verkligen ont i hela högerarmen emellanåt, fingrarna domnar bort ibland också, nacken är stel... Det kan vara MS, men förhoppningsvis är det musarm. Ska hålla mig från datorn så mycket jag kan ett tag framöver.

5 kommentarer:

FrkLugn sa...

MS, nu är du allt bra drastisk.Haha! Det är nog snarare folksjukdomen musarm.
Träna på att använda musen med vänster hand. Svårt men det går. Musarmar är inte att leka med, det gäller att ta tag i symptomen och avlasta så mycket det bara går kombinerat med små övningar.

kristina sa...

det finns något som heter mousetrapper och funkar mycket bra

Susanne sa...

Ha ha du är som jag. Ont på en fläck i magen = aorta-aneurysm (bristning på kroppspulsådern som givetvis läcker men nästan omedelbar död som följd). Huvudvärk på vänster sida = hjärntumör av mobilen. Tja så där kan man hålla på. Gå till Örebro kiropraktorklinik till Henrik så fixar han till dig, jag vågar nästan lova.

The Hawk sa...

Kristina: Jag hör av nig!!!

Susanne: Jag kommer aldrig att bli som du. Du är en fullfjädrad hypokondriker. Jag får lite ont ibland bara och tror det är cancer eller ngt annat dödligt.

Frk Lugn: Tack för tipsen! Trådlös mus har nu övergått till vänster hand. Borde inte vara något problem när jag är vänsterhänt, men riktigt så ennkelt är det inte. Men med träning så ska det funka.

Susanne sa...

Jag kommer inte in som fullfjädrad hypokondriker eftersom jag aldrig går till doktorn. Jag inbillar mig bara en stund tills jag glömt bort det som oroade. Äkta hypokondriker går till läkare stup i sju. Men grannen o jag tävlar om vem som har mest hemskheter. Det kom dock av sig när han fick aortaaneurysm på riktigt. Ha det i badkaret! Själv ska jag slagga.